Tekstschrijver en Eindredacteur

Van huis uit ben ik sociaal pedagoog. Ik werk als eindredacteur van een landelijk vakblad over samenlevingsopbouw en schrijf artikelen voor diverse bladen. Ik ben geboren en getogen in Brabant, maar woon al ruim dertig jaar in Utrecht, op dit moment samen met mijn dochter van zeventien.


Met het schrijven en redigeren van teksten heb ik meer dan twintig jaar ervaring. Ik doe of deed dit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, variƫrend van ledenbladen voor thuiszorg- en maatschappelijk werkinstellingen tot diverse huis aan huisbladen, daklozenkranten, vakbladen en personeels- en informatiebladen van gemeenten. Andere opdrachtgevers zijn: CJP-magazine, Brabants Dagblad, MADD-krant (krant over de jaarlijkse vrijwilligersdag), damesblad Belfleur, uitgeverij Bruna, promotionele uitgeverij Present Press, wijkkrant Wittevrouwen en woon en lifestyle magazine Genieten.


In de loop der jaren interviewde ik duizenden mensen en schreef evenzoveel verhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik specialiseerde mij in het schrijven van portretten, waarbij ik series maakte voor verschillende bladen. Dat is ook waarom het mij leuk lijkt om mensen te interviewen voor mijnlevensverhaal.nl. Ik kijk er naar uit hun levensverhaal op te mogen tekenen!