Na een periode als manager in het bedrijfsleven ben ik in 1986 zelfstandig gestart met een PR-bureau. Dat was het gevolg van activiteiten uit mijn vrije tijd waarin ik veel schreef en festiviteiten organiseerde. Ik schreef verhaaltjes, colums voor verenigingsbladen, interviews en brieven.

In mijn professionele tijd schreef ik voor een aantal bedrijven nieuwsbrieven, bedrijfskranten, promotionele teksten en persberichten. Ik verzorgde voor het toenmalige UN een rubriek waarin ik ondernemers interviewde en bleef bij verenigingen leidinggeven en meewerken bij het vervaardigen van clubbladen. Ik schreef onder andere voor Eagle star (Amev, bedrijfsblad), ElektronicPartner (bedrijfsblad), ViceVersa (bedrijfsblad), ElectroNed en Bogers Elektrotechniek (bedrijfsblad), Rabobank (Nieuwsbrief), Cator creatieve communicatie (divers), Stamhuis Retail Services (divers).

Samen met Bryan Chin kwam ik op het idee van “Mijnlevensverhaal.nl”. Hierin vallen veel activiteiten samen waarin niet alleen wij maar ook de andere medewerkers veel ervaring hebben. “Mijnlevensverhaal.nl” is een precieze mixture van ervaring en creativiteit.