Geschreven door Chantal de dochter van onze overleden vrienden. Rein en Stephanie.

Potverdikke …. ben nog maar op blz 35….. dikke tranen rollen er over mn wangen … wat een bijzonder en.aangrijpend begin maar wat mooi en.bijzonder dat papa en mama hierin benoemd worden …. ik wist dat ze veel voor jullie betekend hebben maar dat ze in zo’n belangrijk boek ook zo vaak benoemd worden, doet heel veel met me …. dank je wel

 

Ad van de Berg neef van Clifford.

Vandaag heb ik dit prachtig geschreven boek uitgelezen, met een glimlach op mijn gezicht,maar ook met een traan over mijn wang. Het heeft mij geraakt op vele vlakken ,mooi zo mooi,Ik ben er stil van, en het zet me weer aan het denken. Bedankt Clifford mijn neef , dat je dit wilde delen met iedereen.

kken mooi zo mooi…..
Ik ben er stil van, en zet me weer aan het denken, bedankt Clifford mijn neef dat je dit wilde delen met iedereen.

 

 

Schoolvriend van Cornel

Wat later dan gepland maar ik heb het boek uit. Met veel plezier gelezen en bewondering voor jullie allen hoe jullie omgaan met de situatie.

 

Een Kennis

Hè Clif, Gonny en Theo en Cornel met zijn gezinnetje, ik heb het boek ook als zovelen al lieten horen in een keer uitgelezen met veel tranen. Een geweldige schrijver. Ik hoop voor jullie allen dat de toekomst veel zonnige tijden mogen opleveren en wens iedereen het allerbeste.Groeten: Hans en Mieke Dinnessen.

 

 

kken mooi zo mooi…..
Ik ben er stil van, en zet me weer aan het denken, bedankt Clifford mijn neef dat je dit wilde delen met iedereen.

 

 

 

Oude schoolvriendin

Hallo Clifford
Ja ook ik heb je boek gekocht en gelezen en wil bij deze mijn complimenten en groot respect naar je uitspreken. Ik heb het in 1 adem uitgelezen en voel mij heel nietig bij alles wat jij en je dierbare familie en vrienden hebben doorstaan. Wat een moed wat een strijdlust maar vooral wat een liefde spreekt uit elke letter.. Ik hoop dat je net zo’n warme en liefdevolle tijd tegemoet gaat te Gennep en wens je vele mooie dingen toe. Lieve groet van Geraldine Peters.
Ter informatie dochter van Wim Peters (bekend bij je paps en mams)

En natuurlijk van ons..heel mooi geschreven Geraldine