Ik ben geïnteresseerd in hoe mensen in het leven staan, wat ze beweegt en hoe ze omgaan met voor- en tegenspoed. Hoe ze zich verhouden tot hun familie en hun naaste omgeving. Ik ben nieuwsgierig naar hun motieven om in zware tijden de schouders eronder te zetten en naar hun vermogen om in goede tijden van het leven te kunnen genieten. Dat inspireert mij en dat maak ik graag zichtbaar in een levensverhaal. Mijn interesse in geschiedenis, mijn reiservaring en mijn geografische kennis zet ik in om persoonlijke anekdotes diepgang te geven en ze in een context te plaatsen. Met mijn brede belangstelling, mijn snelheid van werken, mijn mensenkennis en mijn soepele pen, ben ik in staat om in compacte taal een levensverhaal helder op papier te zetten.

Als tekstschrijver werk ik zowel voor professionele opdrachtgevers als voor particulieren. Ik schrijf recensies, beschouwingen en diepte-interviews voor vakbladen, maar ook columns en human-interest verhalen voor bedrijfsmagazines. Ook schrijf ik romanteksten, literaire satire en persoonlijke portretten.

Ik beschik over een groot scala aan stijlmiddelen en pas deze toe in mijn vrije werk en in opdrachten van zeer uiteenlopende aard en diepgang.

Daarnaast ben ik een oorspronkelijk fotograaf met een scherp oog voor beeldritme, compositie en detail. Dat resulteert in snapshots, reportages, stillevens en beeldstudies. Ook maakte ik voor verschillende bladen scenario’s voor cartoons. Ik weet daardoor dat beeldende middelen een levensverhaal aanzienlijk kunnen verlevendigen en gebruik die kennis graag voor uw levensverhaal.