Mijnlevensverhaal.nl is een gezamenlijk initiatief van Internet New Business Concepts BV en Frans Stalenhoef.

Met een groot aantal schrijvers door het hele land zijn er afspraken gemaakt voor het schrijven van levensverhalen voor particulieren. Bedrijven kunnen uiteraard ook gebruik maken van onze diensten voor bijvoorbeeld het optekenen van de bedrijfsgeschiedenis.

De website www.mijnlevensverhaal.nl dient als verkooppunt en de aangesloten schrijvers zorgen voor het opvolgen van de binnengekomen aanvragen.

Mijnlevensverhaal.nl zorgt voor de marketing en administratieve afhandelingen en nadat het schrijfwerk voltooid is voor de productie van het levensverhaal in boekvorm.

 

Doordat Mijnlevensverhaal vooraf vaste (prijs)afspraken heeft gemaakt met alle betrokkenen zoals advertentiepartners, schrijvers, vormgevers en drukkers, is het mogelijk om de kosten aanzienlijk te drukken.

De door Mijnlevensverhaal.nl gehanteerde werkwijze maakt het mogelijk om klanten de garantie te geven dat hun levensverhaal op een correcte manier binnen 3 maanden gerealiseerd zal zijn.

 

Met vragen en suggesties na de realisatie van het levensverhaal zal Mijnlevensverhaal.nl altijd zeer adequaat omgaan. Alleen door ontvangen opmerkingen te analyseren en hiervoor oplossingen te bedenken kunnen wij de kwaliteit van ons product blijvend garanderen.

 

Internet New Business Concepts BV, Postbus 199, 3500 AD Utrecht – KvK Utrecht: 301.606.18 – BTW: NL808860914B01

Contactformulier