Aanvraag ontvangen!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen. 

Onze projectleider (Emile Hollman) zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Mocht u niet willen of kunnen wachten dan is Emile is telefonisch te bereiken op: 06-48369375.

Emile Hollman

Emile Hollman (1964) is schrijver, journalist en schrijfdocent. Als journalist interviewde hij honderden mensen, zowel beroemdheden als gewone stervelingen. Hij is ervan overtuigd dat in elk mens een verhaal schuilt dat de moeite waard is om op te schrijven.
Naast zijn journalistieke werk publiceerde Emile een roman, korte verhalen, columns en biografische boeken over onder meer architect Jan Stuyt en poppenspeler Pieke Dassen. Als docent is hij verbonden aan Zuyd Hogeschool en de Schrijversacademie.

Doordat Mijnlevensverhaal vooraf vaste (prijs)afspraken heeft gemaakt met alle betrokkenen zoals advertentiepartners, schrijvers, vormgevers en drukkers, is het mogelijk om de kosten aanzienlijk te drukken.

De door Mijnlevensverhaal.nl gehanteerde werkwijze maakt het mogelijk om klanten de garantie te geven dat hun levensverhaal op een correcte manier binnen 3 maanden gerealiseerd zal zijn.

Met vragen en suggesties na de realisatie van het levensverhaal zal Mijnlevensverhaal.nl altijd zeer adequaat omgaan. Alleen door ontvangen opmerkingen te analyseren en hiervoor oplossingen te bedenken kunnen wij de kwaliteit van ons product blijvend garanderen.

Internet New Business Concepts BV, Postbus 199, 3500 AD Utrecht – KvK Utrecht: 301.606.18 – BTW: NL808860914B01