Contact

Mijnlevensverhaal.nl is een gezamenlijk initiatief van Internetbureau INBC en Emile Hollman.

Van 2010 tot 2020 was Frans Stalenhoef projectleider van Mijnlevensverhaal.nl. Frans is in 2021 tot onze grote spijt komen te overlijden. Het heeft even geduurd, maar in Emile Hollman hebben we gelukkig een goede en betrouwbare vervanger voor Frans gevonden.

Met een groot aantal schrijvers door het hele land zijn er afspraken gemaakt voor het schrijven van levensverhalen voor particulieren. Bedrijven kunnen uiteraard ook gebruik maken van onze diensten voor bijvoorbeeld het optekenen van de bedrijfsgeschiedenis.

Emile is telefonisch te bereiken op: 06-48369375

Emile Hollman

Emile Hollman (1964) is schrijver, journalist en schrijfdocent. Als journalist interviewde hij honderden mensen, zowel beroemdheden als gewone stervelingen. Hij is ervan overtuigd dat in elk mens een verhaal schuilt dat de moeite waard is om op te schrijven.
Naast zijn journalistieke werk publiceerde Emile een roman, korte verhalen, columns en biografische boeken over onder meer architect Jan Stuyt en poppenspeler Pieke Dassen. Als docent is hij verbonden aan Zuyd Hogeschool en de Schrijversacademie.

Doordat Mijnlevensverhaal vooraf vaste (prijs)afspraken heeft gemaakt met alle betrokkenen zoals advertentiepartners, schrijvers, vormgevers en drukkers, is het mogelijk om de kosten aanzienlijk te drukken.

De door Mijnlevensverhaal.nl gehanteerde werkwijze maakt het mogelijk om klanten de garantie te geven dat hun levensverhaal op een correcte manier binnen 3 maanden gerealiseerd zal zijn.

Met vragen en suggesties na de realisatie van het levensverhaal zal Mijnlevensverhaal.nl altijd zeer adequaat omgaan. Alleen door ontvangen opmerkingen te analyseren en hiervoor oplossingen te bedenken kunnen wij de kwaliteit van ons product blijvend garanderen.

Internet New Business Concepts BV, Postbus 199, 3500 AD Utrecht – KvK Utrecht: 301.606.18 – BTW: NL808860914B01