Garanties

Mijnlevensverhaal.nl wil in Nederland een centrale en coördinerende rol gaan spelen voor het laten schrijven van iemands levensverhaal.

Door keiharde garanties te geven zullen klanten er zeker van zijn dat hun opdracht voor het schrijven van hun levensverhaal bij ons in goede handen is.

Welke aspecten vallen onder onze garantie?

Levertijd

Vanaf het moment dat een van onze schrijvers voor de eerste keer is langs geweest, begint de teller te lopen.

Binnen 3 maanden zal het levensverhaal in boekvorm aan u worden overhandigd.

Continuïteit

Alle schrijvers verplichten zich om alle gesprekken op audioband op te nemen. Na elk gesprek worden deze audiobestanden naar Mijnlevensverhaal.nl verstuurd.

Indien de schrijver om wat voor reden dan ook niet in staat is zijn opdracht uit te voeren zal een vervangende schrijver met behulp van de gesprekken op tape de opdracht kunnen voorzetten.

Schrijfstijl

Voordat het materiaal naar de drukker gaat worden alle teksten nog door een eindredacteur van Mijnlevensverhaal.nl nagelezen.

Boekvorm

Het levensverhaal zal ingebonden worden in een kwalitatief hoogstaand boekwerk, met een harde kaft. Wij doen alleen zaken met gerenommeerde drukkers.

Drukkers verplichten zich een vooraf bepaalde kwaliteit te leveren. Indien de kwaliteit niet naar behoren is, zal het contract met de drukker worden opgezegd.

Omgangsvormen schrijver

De bij ons aangesloten schrijvers worden naast de uitstekende tekstkwaliteiten ook geselecteerd op hun sociale vaardigheden. De te voeren gesprekken moeten namelijk op een ontspannende manier gevoerd kunnen worden.

Emile Hollman

Emile Hollman (1964) is schrijver, journalist en schrijfdocent. Als journalist interviewde hij honderden mensen, zowel beroemdheden als gewone stervelingen. Hij is ervan overtuigd dat in elk mens een verhaal schuilt dat de moeite waard is om op te schrijven.
Naast zijn journalistieke werk publiceerde Emile een roman, korte verhalen, columns en biografische boeken over onder meer architect Jan Stuyt en poppenspeler Pieke Dassen. Als docent is hij verbonden aan Zuyd Hogeschool en de Schrijversacademie.