Ieder mens heeft zijn eigen levensverhaal.

Misschien is uw verhaal dat van een bofkont, van een pechvogel, een paradijsvogel, een knokker, een doener, een bouwer, een helper, een hervormer, een onderzoeker, een mensenmens of een familiemens.

U bent zelf de enige die het in samenhang kan vertellen. Hoe mooi is het om een keer de balans op te maken.

Uw boek. Jouw boek. Een prachtig cadeau, voor jezelf, voor je geliefden en dierbaren, voor je kleinkinderen en de generaties die na je komen.

Emile Hollman (Schrijver en projectleider)

Wij hebben inmiddels meer dan dertig boeken gemaakt met levensverhalen. Altijd waren dat mooie, indringende gesprekken, soms ontroerend, soms spannend, soms emotioneel, soms adembenemend en altijd kwamen ze terecht in een boek.

Waarom zou je je verhaal niet op laten schrijven door een professionele schrijver? Voor jezelf, voor je kinderen, voor de overlevering, voor anderen die ervan kunnen leren of er hoop uit kunnen putten. Wat blijft er over van je verhaal als je het niet opschrijft? Voordat je het weet verdampt het in tijd, wordt het vergeten, gaan anderen ermee aan de haal of gaan generaties later op zoek naar jouw verhaal om daar alleen nog maar flarden van aan te treffen.

Onze schrijvers

Onze schrijvers zijn professionals die hun sporen hebben verdiend. Ze hebben een goede pen en een luisterend oor. Ze gaan u helpen uw verhaal te schrijven en te bewaren in een boek.

Boekvarianten & Tarieven

Wij bieden een standaard product dat als basis dient. Uitzonderingen zijn mogelijk. De basis bestaat uit:

  1. Vijf interviews door schrijver (ca 2 uur). Meer is mogelijk.
  2. Inhoud 100 pagina’s A5. Ook hier is meer mogelijk.
  3. Max. 30 foto’s of ander beeld. Meer is mogelijk.
  4. 45 boeken met gelijmde omslag gratis. Extra oplage is mogelijk.
  5. Levering boeken drie maanden na eerste gesprek.
  6. Prijs incl. BTW 4.999 euro

[Met “meer mogelijk” wordt bedoeld dat met overschrijding van het basispakket extra kosten worden berekend. Hierover wordt u tijdig op de hoogte gebracht.]